Anmälan till DVIF skidresa till Romme 2021

Fyll i anmälan (OBS en anmälan måste göras för varje deltagare). Kostnad för aktiviteten är 250 kr plus medlemskap i DVIF (200 kr/år).


Årets skidresa till Romme blir söndagen den 21/3. Bussen avgår från ICA Stavsnäs parkering kl 07.00. Ett stopp görs även vid Värmdö marknad (Coop) ca 07:30. Vi räknar med att vara tillbaka ca 20:00.

Resa och liftkort ingår. Det är enkelt och billigt att hyra utrustning. Mer information om bokning och utrustning kommer via e-post. Anmälan är bindande.


Faktura för resa och lift kort kommer från Djurö Vindö IF.


Aktiviteten är inte ledarledd vilket innebär att målsman ansvarar för sitt barn under dagen. För barn under 13 år rekommenderas att en ansvarig vuxen följer med.

Steg 1 av 3 - Fyll i formuläret
Foto *
Godkännande
Ni godkänner att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik e dyl publiceras på föreningens officiella hemsida. 
Ja
Nej
Personuppgifter *
Godkännande
Genom att skicka in uppgifter om er/ert barn till Djurö-Vindö IF godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt PuL (personuppgiftslagen). 
Ja
Målsman
Är du över 18 år behöver du inte fylla i målsmansuppgifter. Målsmansuppgifterna blir per automatik inte obligatoriska när du fyller i ett födelseår som innebär att du är över 18 år.
Personuppgifter
PersonNr * -  
Kön* Man   Kvinna
Förnamn *  
Efternamn *  
c/o  
Adress *  
Postnummer *  
Ort *  
Mobiltelefon  
Telefon hem  
E-post 1  
Allergi/ 
Matval  
Kommentarer  
Målsman 1 personuppgifter
Namn *  
Relation *  
E-post *  
Telefon *  
Målsman 2 personuppgifter
Namn  
Relation  
E-post  
Telefon  
*
Jag accepterar Användarvillkoren

Formuläret är producerat av SportAdmin - För oss som älskar sport