SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Djurö-Vindö IF
Välkomna till Hallhäng Minior!
Välkomna till Hallhäng Minior
Barn i F-klass till årskurs 3 är tillsammans med sina föräldrar välkomna till häng i hallen. Vi har caféet öppet och i hallen pågår aktivitet utefter barnens önskemål. Det kommer finnas chans till att spela bollsporter, bygga hinderbanor, hänga i tjockmattor och mycket mer. Hällhäng minior skapar möjlighet för barnen att få spontan rörelse i roliga former. Hallhänget ska vara kravlöst och aktiviteterna luststyrda. Barn och föräldrar får chans att vara och umgås med varandra. 

Hallen är öppen från kl 18. Gemensam undanplockning kl 19.45.

Regler Hallhäng Minior
- för barn F-klass till årskurs 3 i sällskap med myndig person
- ha kul!
- va en bra kompis 
- vi hjälps åt och tar fram och plockar undan redskap/bollar med mera
- redskap såsom trampets & klättervägg används endast under översyn av ansvarig vuxen

Notera att barn är välkomna i förälders/målsmans sällskap. Det finns inga ledare i hallen som ansvarar för barnen. Syskon är välkomna i sällskap med föräldrar. Vi önskar att alla föräldrar är uppmärksamma på sitt egna barn och pågående aktivitet. Det innebär att vara riskmedveten, fundera över det egna barnets förmågor och stötta vid behov. 

Varmt välkomna!

 
Samarbetspartners