SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Djurö-Vindö Idrottsförening
Innebandy
Innebandy Pojkar-09
Innebandysäsongen startar - matcher upplagda
2018-08-27 16:42

Då första innebandy matchen är samma helg som sista fotbollsmatchen så kör vi en innebandy och en fotbollsträning per vecka från mitten av september.


Vi har fått samma halltider som fg år dvs tisdagar och torsdagar 17-18. Dock ändrar vi lite regler för att nyttja tiden bättre så vi vill att alla är på plats och ombytta 16.45 för att bygga sarg. För barn som går direkt vill vi att mellanmål intages 16:30 på fritids eller ute, tidigare lag har gjort en ök med fritidspersonal om detta så det borde funka.


Första innebandy träning blir torsdag 13 september. Vi har nu lagt in alla matcher i kalendariet så ni kan prenumerera i era kalendrar. Vi spelar i samma svårighetsgrupp som förra året så hoppas på jämnare motstånd. Vi kommer kalla 11 till varje match för att optimera byten och speltid. Många lag vi möter är från hela Stockholm så använd gärna Facebook gruppen för samåkning.


Vi återkommer med caféschema när vi vet mer om vilka tider vårt lag ansvarar för.


//Ledarna

 

 
Samarbetspartners