SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Djurö-Vindö IF
Föreningar i vår närhet

Då DVIF vill att alla ska få vara en del av en gemenskap, vill vi också göra ett slag andra föreningar i vår närhet. 

 

Djurö byalag

Djurö Byalag är en politiskt obunden förening vars ändamål är att bevaka de inom verksamhetsområdet (Djurö-Vindö samt kringliggande mindre öar) boendes intressen.

 

Djurö Båtsällskap

Djurö Båtsällskap, DBS, är en ideell förening som bygger på medlemmarnas gemensamma arbetsinsatser för att åstadkomma en trivsam och väl fungerande båtklubb.

 

Djurö Scoutkår - Scouterna

I Scouterna hittar du både utmaningar och nya kompisar, oavsett var du bor eller hur gammal du är. Här kan du uppleva äventyr i naturen, upptäcka nya sätt att lösa problem eller bara ha kul tillsammans medan vi utforskar världen. Scouterna på Djurö är nystartad och planen är att dra igång sin verksamhet vid skolstarten i augusti-september. 

 

Foreningen Fyrhuset 

Föreningen Fyrhuset är en idéburen, ungdomsstyrd och ideell förening med åldersöverskridande verksamheter som sträcker sig från projekt, resor och evenemang till kultur, nöjen och idrott. När det finns individer som vill engagera sig och har tid att investera i en idé är Föreningen Fyrhuset den självklara samarbetspartnern, både lokalt, nationellt och internationellt. Utifrån detta närmar sig föreningen sin vision; ett samhälle där alla ska kunna ha känsla av egenmakt - empowerment.

 

Djurö Konst & Kultur

Vi finns här för att stimulera skärgårdens kulturliv genom att:

  • Arrangera konst- och kulturevenemang.
  • Besöka ateljéer, utställningar, teaterföreställningar och typisk lokal skärgårdskultur.
  • Arrangera kurser i konst, foto, konsthantverk, teater, musik, dramaturgi mm.
  • Arrangera årlig kulturfest med middag, konstlotteri, musik,poesi och andra inslag.
  • Genom projektverksamhet bidra till att öka kunskapen om vår lokala historia och kultur, såsom de sjöhistoriska stigarna.

Vår ambition är att programverksamheten ska tilltala alla åldrar och omfatta ett brett utbud av olika kulturformer. På ungdomssidan samverkar vi med FYRHUSET, ungdomsgården i Stavsnäs. 

 

Stavnäs By

Är en förening för de som bor i Stavsnäs för att tillsammans värna om byn. 

 

Kulturarv Djurhamn 

Föreningen engagerar, bevakar, samlar och förmedlar kunskap kring vår trakt. Arrangerar föredrag med forskare och andra experter, utställningar med historiska kopplingar och deltar i lokala projekt. Exemplen är många men kan bli fler!

 

 

 

 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Djurö-Vindö IF, 18/06 10:20 
Djurö-Vindö IF, 11/06 08:49 
Djurö-Vindö IF, 07/06 07:51 
Djurö-Vindö IF, 05/06 08:43 
Djurö-Vindö IF, 10/01 09:47 
 
Samarbetspartners