SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Djurö-Vindö Idrottsförening
Gymnastik
Rutiner för betalning av gruppaktiviteter
2017-09-04 12:26
Från och med höstterminen 2017 förenklar vi administrationen i samband med betalning av gruppaktiviteterna i Motionssektionen. Då verksamheten inom sektionen vuxit lavinartat senaste åren har administrationen av deltagaravgifter blivit för omfattande. Detta innebär följande:

Som vanligt får ni en faktura för den årliga medlemsavgiften skickad via e-post. Betalningen av deltagaravgifterna (50 kr/tillfälle) ska dock göras på plats via SWISH alternativt via Min Friskvårds app samt att ni skriver upp er på en deltagarlista som ledaren tillhandahåller. Visa upp giltig kvittens för ledaren innan passet påbörjas. Om någon mot förmodan inte har SWISH så ber vi er att lösa det genom att be någon annan göra din betalning och lösa det sinsemellan. SWISH-numret som ska användas är 123 513 97 46 (OBS, detta är inte samma nummer som caféet har).

Det är viktigt att detta efterlevs då närvarorapporten och SWISH-betalningarna är det som ligger till grund för våra fantastiska ledares arvoden. Tack på förhand!
 
Samarbetspartners