SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Djurö-Vindö IF
Välkomna till Hallhäng i Djurö sporthall!

Hallhäng är en öppen verksamhet för barn och vårdnadshavare i Djurö sporthall. Verksamheten drivs ideellt av vårdnadshavare eller andra vuxna.

Syftet med hallhänget är att skapa en mötesplats för barn och vårdnadshavare med luststyrda aktiviteter och spontan rörelse i roliga former.

 

Hallhänget erbjuds i två konstellationer;

Mini för de allra minsta dvs barn från förskolan och upp till förskoleklass.

Miniorer och Juniorer slås ihop och är för barn i lågstadiet och mellanstadiet (förskoleklass upp till årskurs 7).

 

Hur ofta och när verksamheten är öppen beror på tillgången på resurser, aktiva och ledare. Notera att det inte är tanken att allt ansvar ska åligga en person. Det är ytterst viktigt att alla vuxna till barnen hjälps åt. 

 

Allt arbete i föreningen bedrivs nästan uteslutande ideellt, från styrelse till tränare och lagledare m.m. Till vuxna som vill bli ledare erbjuds kompetensutveckling i form av interna och externa utbildningar. Föreningen vill att ledare och tränare förmedlar en positiv människosyn och de ska vara goda förebilder för de aktiva barn och ungdomar som finns i föreningen. 

 

Är du intresserad av att hjälpa till och driva Hallhänget för någon av grupperna är du välkommen att hör av dig till kansliet på kansli@dvif.se

 

Vill du vara med och stödja Hallhänget och DVIF? 
Bli medlem på www.dvif.se

 

Kostnad: 200 per år eller 500 per år för hela familjen.

Vill ni ha familjemedlemskap, maila kansliet på kansli@dvif.se så fixar dom det.

 
Samarbetspartners