SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Djurö-Vindö IF
DVIF

Klubben bildades 1936 efter en sammanslagning av Djurö IF och Vindö IK.

Medlemsantalet var då sju aktiva och medlemsavgiften var 10 öre.

 

Djurö-Vindö IF är idag en ideell förening som erbjuder en meningsfull, hälsosam och utvecklande fritid för främst barn och ungdomar men även för vuxna med fokus på glädje och gemenskap.

 
Vår verksamhet

DVIF bedriver verksamhet inom fotboll, innebandy, lek & rörelse för barn, friluftsliv, motion och hälsa och gruppträningar. 

 
I våra sektioner innebandy och fotboll erbjuds organiserade aktiviteter på regelbunden basis för barn och ungdomar med kompetenta ledare som på sin fritid engagerar sig i föreningen. Vi har även seriespelande seniorlag i fotboll.
 
Utöver detta erbjuder DVIF motion & hälsa innebandy för män och kvinnor med lite tuffare gruppträning.
 
Vi erbjuder även lek & rörelse för barn i åldern 4-6 år, samt friluftsliv för alla åldrar.
Intresserad av meningsfull fritid?

Om du eller ditt barn är intresserad av att börja med någon aktivitet hos oss är det enklast att kontakta ansvarig i respektive sektion, alternativt någon lagledare för det fotbolls- alternativt innebandylag du önskar träna tillsammans med. Du hittar kontaktinformation under respektive sektion och grupp. Det går alltid bra att kontakta vårt kansli direkt på kansli@dvif.se.

 
Samarbetspartners