SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Djurö-Vindö IF
Djurö-Vindö IF

Föreningen bildades 1936 efter en sammanslagning av Djurö IF och Vindö IK. Medlemsantalet var då sju aktiva och medlemsavgiften var 10 öre.

 

Idag är vi 457 medlemmar och alla över 13år har rösträtt vid framtagning av ny styrelse, medlemsavgift och föreningens stadgar. Medlem som inte har rösträtt har yttrande- och förslagsrätt. 

 

Årsmötet hålls under mars månad. 

 

 
Vår verksamhet

Djurö-Vindö IFs verksamhet är till för alla. Vårt engagemang för idrott och gemenskap fortsätter att vara kärnan i allt vi gör, och vi är stolta över de framsteg och framgångar vi uppnår tillsammans. 

 

Alla som vill, oavsett etniskt ursprung, religion, ålder, sexuell läggning, kön, nationalitet, ekonomiska, fysiska och psykiska förutsättningar ska få vara med i vår verksamhet. 

 

DVIF bedriver verksamhet inom innebandy, fotboll, parkour, skytte och motion med aktiviteter så som gruppträning, gymnastik, yoga och hallhäng. Verksamheterna kan komma att ändras. 

 

I våra sektioner innebandy och fotboll, erbjuds organiserade aktiviteter på regelbunden basis för barn och ungdomar med ledare som på sin fritids engagerar sig i föreningen. 

Intresserad av meningsfull fritid?

Om du eller ditt barn är intresserad av att börja med någon aktivitet hos oss är det enklast att kontakta ansvarig i respektive sektion, alternativt någon lagledare för det fotbolls- alternativt innebandylag du önskar träna tillsammans med. Du hittar kontaktinformation under respektive sektion och grupp. Det går alltid bra att kontakta vårt kansli direkt på kansli@dvif.se

 
Samarbetspartners