SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Djurö-Vindö IF
Välkomna till Hallhäng Minior!
Även denna termin kommer Miniorer och Juniorer ha Hallhäng tillsammans. Vilket betyder att skolbarn från förskoleklass upp till årskurs 7 är välkomna till sporthallen. Se datum och tider lite längre ner. 
 
Yngre barn behöver ha förälder eller annan vuxen närvarande i hallen. Från årskurs 4 får barnen komma själva men föräldraansvaret gäller även fast det finns andra vuxna i hallen som stöttar. Syskon är också välkomna.

 

Syftet med hallhänget är att skapa en mötesplats för barn och vårdnadshavare med luststyrda aktiviteter och spontan rörelse i roliga former. Notera att yngre barn är välkomna i förälder/vuxet sällskap. Det finns inga ledare i hallen som ansvarar för barnen. 

 

Hur ofta och när verksamheten är öppen beror på tillgången på resurser, aktiva och ledare. Notera att det inte är tanken att allt ansvar ska åligga en person. Det är ytterst viktigt att alla vuxna till barnen hjälps åt. Hallhänget kan komma att ställas in vid avsaknad av ansvariga. 

Är du intresserad av att driva Hallhäng för någon av grupperna är du välkommen att hör av dig till kansliet på kansli@dvif.se

 

 

Terminens datum 2023

Hallhäng fredag 8/9, 22/9, 6/10, 20/10, 17/11, 1/12. 

Hallhäng gemensamt för båda grupperna 8/12. 

 

Hallen är öppen från kl. 16:30 och gemensam undanplockning sker 19:45. Mer information finns på gruppens Facebook.

 

Regler

-Barn kommer i sällskap med förälder eller annan vuxen.
-Föräldraansvaret gäller även om de äldre barnen kommer själva.
-Vi hjälps åt att ta fram och plocka undan redskap/bollar med mera. Viktigt att allt läggs tillbaka på rätt plats.
-Klättervägg och trampets används inte utan utbildad vuxen.
-Var en bra kompis.
-Hjälps åt.
-Ha kul!

 

Vi önskar att alla föräldrar är uppmärksamma på sitt eget barn och pågående aktivitet. Det innebär att vara riskmedveten, fundera över det egna barnets förmågor och stötta vid behov. 

 

Vill du vara med och stödja Hallhänget och DVIF? Bli medlem på www.dvif.se Kostnad: 200 per år eller 500 per år för hela familjen.

Vill ni ha familjemedlemskap, maila kansliet på kansli@dvif.se så fixar dom det.

 

Varmt välkomna!

 
Samarbetspartners